Η Εταιρεία

Zoticus.gr – Ιατρικά Είδη και Συμπληρώματα Διατροφής

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 2011. Μεγάλο μέρος της δραστηριότητας της ασχολείται με τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ιατρείων και ιδιωτικών κλινικών, τα βοηθήματα για ασθενείς που απαιτούν κατ’οίκον νοσηλεία, τα ορθοπεδικά είδη, καθώς επίσης και τις διαγνωστικές συσκευές ιατρών αλλά και ασθενών.

Αναλώσιμα Εργαστηρίων

Άλλες δραστηριότητες της εταιρείας αφορούν τα ιατρικά και επαγγελματικά καθαριστικά, απολυμαντικά και αντισηπτικά είδη, όπως επίσης και τα χημικά αλλά και αιθέρια έλαια. Η εταιρεία επίσης έχει εισχωρήσει τα τελευταία χρόνια και στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και των καλλυντικών και ειδών κοσμετικής.

Συμπληρώματα Διατροφής

Η έδρα μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ι. Δραγούμη 61, σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κατάστημα που διαθέτει όλα τα παραπάνω ιατρικά και παραϊατρικά αναλώσιμα είδη.

Η εταιρεία μας εξυπηρετεί καθημερινά μέσω του καταστήματός της και των ηλεκτρονικών της e-shops, τις ανάγκες ενός ευρέως φάσματος επαγγελματικών χώρων όπως ιατρεία, φαρμακεία, ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, studio δερματοστιξίας (tattoo), καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ινστιτούτα αισθητικής κτλ, αλλά και πελατών λιανικής.

Ορθοπεδικά Βοηθήματα

Κύριοι συνεργάτες της εταιρείας μας είναι:

Paul Hartmann Γερμανίας – Υγειονομικό υλικό

Dr. Schumacher Γερμανίας – Προϊόντα απολύμανσης και καθαρισμού

Anatomic Help Ελλάδας – Ορθοπεδικά είδη

Sempermed Αυστρίας – Εξεταστικά γάντια

Filoskin – Εξεταστικά γάντια

Ippokratis Medicals – Επιδεσμικό Υλικό

Βournas Medicals Ελλάδoς – Αναλώσιμα ιατρικά είδη

Now Foods Αμερικής – Συμπληρώματα διατροφής

Viogenesis Γερμανίας – Συμπληρώματα Διατροφής

Scitec Nutrition – Συμπληρώματα Διατροφής

Gold Nutrition – Συμπληρώματα Διατροφής

ΣΗΑΤ Βλάχου – Υγειονομικό Υλικό

Φαρμακείο της Φύσης / Physis Laboratory – Συμπληρώματα Διατροφής