Προσφορά!

NOW Magnesium Citrate 200mg – Vegetarian – 100 Tabs

22.00  (17.74  + ΦΠΑ)


  • Κιτρικό μαγνήσιο
  • Απαραίτητο σε 300 και πλέον βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα
  • Διατήρηση του τόνου των μυών και της καρδιάς
  • Για το νευρικό σύστημα
  • Για την ισορροπία των σωματικών υγρών
  • Σημαντικό για απορρόφηση του ασβεστίου

Family_Owned_Business_lg GMP No-Animal-TestingPlease RecycleNonGMO

H συσκευασία περιέχει 100 ταμπλέτες

Διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 733739012906 Κατηγορίες: , , ,

Περιγραφή

Το Μαγνήσιο είναι ένα διατροφικό στοιχείο απαραίτητο σε περισσότερο από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα.

Είναι σημαντικό για τη διατήρηση του τόνου των μυών και της καρδιάς, για το νευρικό σύστημα, για την ισορροπία των υγρών του σώματος, ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στην απορρόφηση του ασβεστίου.

Ρύθμιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης

Είτε έχετε οικογενειακό ιστορικό καρδιακής νόσου και υψηλή αρτηριακή πίεση, είτε απλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε υγιή πίεση αίματος, η προσθήκη μαγνησίου στη διατροφή σας αποτελεί έναν απλό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο προκειμένου να διασφαλίσετε ότι δεν θα υποστείτε τις αρνητικές συνέπειες της υπέρτασης.

Ημικρανίες και κεφαλαλγίες

Πολλά άτομα δοκιμάζουν οποιαδήποτε προτεινόμενη θεραπεία, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για τις ημικρανίες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι κάτι τόσο απλό όσο το μαγνήσιο. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι ερευνητές συνιστούν κάθε πάσχων από ημικρανίες να χρησιμοποιήσει συμπλήρωμα μαγνησίου ως θεραπεία.

Η κατάθλιψη και άλλα προβλήματα διάθεσης

Πολλά άτομα έχουν αναφέρει ότι η χρήση του μαγνησίου συμβάλλει καλύτερα στην έξοδο από την κατάθλιψη και στην ανύψωση της διάθεσής τους.

Επίσης, έχει αποδειχθεί ότι άλλα προβλήματα, όπως το άγχος αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με το μαγνήσιο.

Όταν αισθάνεστε κατάθλιψη, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο της ενίσχυσης των επιπέδων μαγνησίου σας αν αισθάνεστε υπερβολικά ανήσυχος(-η) ή απογοητευμένος(-η).

Μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου

Μελέτες έχουν καταδείξει μείωση κατά 13% του καρκίνου του παχέος εντέρου μεταξύ των ατόμων που έχουν αυξημένες ποσότητες μαγνησίου στο σώμα τους.

Ανεξαρτήτως εάν ένα άτομο έχει αυξημένο κίνδυνο καρκίνου λόγω οικογενειακού ιστορικού ή όχι, μια καλή ιδέα μπορεί να είναι η αύξηση της πρόσληψης μαγνησίου με σκοπό την πρόληψη του καρκίνου.

Διαβήτης και καρδιαγγειακά νοσήματα

Η ανεπάρκεια στα επίπεδα μαγνησίου μπορεί να οδηγήσει σε αντίσταση στην ινσουλίνη, γεγονός το οποίο με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε πολυάριθμα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης διαβήτη και καρδιακής νόσου.

Η εξασφάλιση ότι λαμβάνετε αρκετό μαγνήσιο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη αυτών των προβλημάτων και να διατηρήσει το σάκχαρο στο αίμα σας σε κατάλληλα επίπεδα.

Υγεία των οστών

Η υγεία των οστών είναι εξαιρετικά σημαντική για κάθε άτομο, αλλά ιδιαίτερα για τις γυναίκες καθώς μεγαλώνουν.

Το μαγνήσιο, πάνω από το ήμισυ του οποίου είναι αποθηκευμένο στα οστά μέσα στο σώμα, λειτουργεί τόσο με τη βιταμίνη D όσο και με το ασβέστιο με σκοπό την ανάπτυξη υγιών, ανθεκτικότερων οστών.

Η συγκέντρωση αρκετής ποσότητας μαγνησίου στο σώμα σας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη σοβαρών προβλημάτων, όπως η οστεοπόρωση, οπότε καλό είναι να το έχετε κατά νου – ειδικά αν διατρέχετε ιδιαίτερο κίνδυνο εμφάνισης αυτής της ασθένειας.

Το NOW Magnesium Citrate 200 mg είναι το απόλυτο συμπλήρωμα Μαγνησίου για όλες τις παρπάνω περιπτώσεις.

Συστατικά ανά ταμπλέτα: Magnesium (as Magnesium Citrate) 200 mg 100%

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα

Συσκευασία: 100 Ταμπλέτες

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “NOW Magnesium Citrate 200mg – Vegetarian – 100 Tabs”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *